Nikah Ke Liye Istikhara Karne Ka Tarika,”Are you in dilemma at this point in your life? Can’t you decide what to do next? Then to know the King of Allah, how to do Istikhara for Nikah today, Istikhara through photos Nikah Ke Liye Istikhara Karne Ka Tarika. Amal For Marriage .
Istikhara, the word literally means seeking goodness from Allah Ta’ala. Whenever someone has confusion. Or he wants to know about any work that Allah Subhanahu waats regarding ala. Allah Subhanahu Vata them. Must seek the guidance of the niche. See blessings for success here. We should do it before every important work. It should be kept as a habit throughout our lifetime.
The one who declines is as if he requests Allah that, O knower of the unseen (Excellency is my Majesty) guide me whether this work is better for me or not? And, Allah will surely show him the right path. If it will not be in his favor then Allah will keep him away from it. And vice versa. Any important work after istikhara. Seeking Allah’s guidance. Will surely succeed. No one in this world can beat him, insha Allah.
Here Is Istikhara Dua for Marriage :
- ALLAHUMMA inni astakheruka bi ‘Ilmika wa astaqdiruka.
- Bi qudratika fa asaluka bifazlika-al ‘azemi fa inaka .
- Taqdiru walaa aqdiru wata’alamu wa anta allamul.
- Ghuyoobi ALLAHUMMA in kunta ta’a lamu anna haza-alamra.
- Khairunlli fee deeni wa ma’aashi wa ‘aaqibati amree wa.
- ‘Aajili amree wa aajilihi fa aqdirhoo lee wa yassirhoo summa.
- Baariklee feehi wa in kunta ta’a lamu anna haaza-alamraa.
- sharun lee fe deni wa ma’aashi wa ‘aqibati amre wa.
- ‘Aajili amre wa aajilihi fasrifhu ‘anne wasrifnee ‘anhoo wa aqdirleeya-alkhaira haisu kana summa-ardinee bihi.
- People Also Read This : Love Marriage Problem Solution.
निकाह के लिए इस्तीखरा करने का तरीका इन हिंदी :
क्या आप ज़िंदगी के इस मोड़ पर कश्मकश में है? क्या आप ये फैसला नहीं ले प् रहे है की आगे करे क्या? तो फिर अल्लाह की राजा जानने के लिए आज ही निकाह के लिए Istikhara करने का तरीका फोटो के ज़रिये Istikhara कीजिये।
इस्तिखारा, इस शब्द का शाब्दिक अर्थ अल्लाह ताला से अच्छाई की तलाश है। जब भी किसी को भ्रम होता है। या वह किसी भी काम के बारे में अल्लाह सुब्हानहु वात regarding अला की इच्छा जानना चाहता है। उन्हें अल्लाह सुब्हानहु वात। आला के मार्गदर्शन की तलाश करनी चाहिए। सफलता के लिए दुआ यहां देखें. हमें हर महत्वपूर्ण कार्य से पहले इस्तखारा करना चाहिए।
इसे हमारे पूरे जीवनकाल में एक आदत के रूप में रखा जाना चाहिए। जो इस्तखार करता है वह ऐसा है जैसे वह अल्लाह से अनुरोध करता है कि, हे अनदेखी के ज्ञाता (अतिशयोक्ति है महामहिम) मेरा मार्गदर्शन करें कि यह कार्य मेरे लिए बेहतर है या नहीं? और, अल्लाह निश्चित रूप से उसे सही रास्ता दिखाएगा। अगर यह उसके पक्ष में नहीं होगा तो अल्लाह उसे इससे दूर रखेगा। और इसके विपरीत। इस्तिखारा के बाद कोई महत्वपूर्ण कार्य। अल्लाह के मार्गदर्शन की मांग। सफलता अवश्य मिलेगी। इस दुनिया में कोई भी उसे हरा नहीं सकता, इंशा अल्लाह।
इस्तीखारा की दुआ शादी के लिए हिंदी में :
- अल्लाहुम्मा इन्नी असताखीरुका बी‘इलमीका व असतक्दीरुका
- बी क़ुदरतिका फ असलुका बिफैलिका-अल‘ अज़ीमी फ इनका
- तक़्दीरु वाला अक़्दीरु आता’अलमु व अंता अल्लामुल
- घूयूबी अल्लाहुम्मा इन कुंता ता’अ लामू एना हाज़ा अलमरा
- खैरुनल्ली फी दीनी व मा’अशी व ‘ आक़िबति अमरी व
- ‘अजिली अमरी व अजिलिहि फ एकदिरहू ली व एस्सिरहू सुम्मा
- बारिकली फ़ीहि व इन कुंता ता’अ लामू एना हाज़ा-अलमरा
- शार्रूं ली फी दीनी व मा’आशी’ व‘आक़िबति अमरी व।
- ‘आजिली अमरी व अजिलिहि फेसरीफु ‘अन्नी वासरीफनी ‘अन्हू व एकदिरलीया अलखैरा- हैसु काना सुम्मा-ार्दिनी बिहि।
One comment